La remera olímpica d’Amposta protagonitza la campanya del nou Volkswagen ID.4, el vehicle elèctric que fa accessible la mobilitat de zero emissions

L’atleta olímpica Aina Cid s’uneix a Volkswagen Merkamotor Tortosa per descobrir “els límits del talent” de la mà del Volkswagen ID.4, el nou vehicle 100% elèctric de la marca alemanya. Cid, l’esportista ebrenca més reconeguda internacionalment, es posa als voltants d’aquest nou i potent SUV amb el que serà més fàcil que mai fer el salt al vehicle elèctric.

A l’espot de la campanya, la remera d’Amposta cerca la seva pròpia definició del talent. Per Cid, el talent no s’expresa amb els èxits o els resultats, sinó a través de valors com l’esforç, de la passió o de l’estil de vida. També amb l’estima i la cura del nostre entorn natural. És per això que el riu Ebre té un paper destacat a l’espot, igual que el té en la vida de la remera ampostina.

Aquestes idees són les que resumeixen l’esperit del nou model de la família de vehicles elèctrics de Volkswagen: la suma de la millor i més avançada tecnologia, el confort irrenunciable, la passió per la conducció i el compromís amb la sostenibilitat.

També resumeix l’aposta que fa Volkswagen Merkamotor Tortosa amb el vehicle elèctric. Una aposta no només pel futur de la mobilitat sinó per la sostenibilitat del territori, impulsant des de les Terres de l’Ebre la transició als vehicles de zero emissions de CO2, com els de la gamma ID de Volkswagen.

La participació d’Aina Cid amb Merkamotor Tortosa arriba després d’una altra campanya protagonitzada pel xef d’Ulldecona Jeroni Castell, aquest cas per Audi. “En les nostres campanyes comptar amb els millors ambaixadors de les Terres de l’Ebre, com són Aina Cid i Jeroni Castell, perquè ningú millor que ells transmeten la passió per cuidar i gaudir del que som”, afirma el responsable de comunicació de Merkamotor Tortosa, Dídac Tomàs.

Mobilitat elèctrica per tothom

El Volkswagen ID.4 és un SUV elèctric de darrera generació, amb el millor rendiment elèctric, un nou concepte d’espai interior i una autonomia per gaudir del dia a dia i de les millors escapades. Gràcies al seu innovador sistema de bateries la seva autonomia és de 512 km. Amb la plataforma We Charge recarregar el nou Volkswagen ID.4 és molt senzill. És pot fer des de l’estació més propera (en hi ha més de 200.000 per tota Europa) i també des de casa o la feina. A més, els carregadors de 125 kw permeten recarregar el 80% de les bateries en només 38 minuts.

A Volkswagen Merkamotor Tortosa podràs sol·licitar la teva oferta per als diferents models de la gamma ID de Volkswagen, com el nou ID.4 i el ID.3. Merkamotor Tortosa és el concessionari oficial de referència d’Audi i Volkswagen a les Terres de l’Ebre. Ens pots trobar a la carretera C-42, km. 10, a Tortosa. Una llarga experiència dins el sector i un servei de qualitat amb el client ens avala. Pots visitar les nostres instal·lacions on, ajudat pel nostre equip, trobaràs el teu vehicle Volkswagen.